среда, 1 июля 2020 г.

Онлайн-курс для вчителів "Бери й роби"

«Бери й роби» — це онлайн-курс, в основі якого — практичні інструменти. З їх допомогою освітяни  зможуть урізноманітнити свої уроки й змінити їх форму, а часом і зміст.
У курсі: 15 експертів ГС “Освіторія”, інтерв’ю з освітніми гуру з США, Канади і Європи, з нейропсихологами, поведінковими спеціалістами й найкращими вчителями світу, які спеціалізуються на методиках змішаного навчання, креативного мислення, формувального оцінювання та нейрофізіології. На курсі розглядаються наступні теми:
- Комікси - Виступи у форматі TED - Трикутник Уолта Діснея. Артбук - Настільні ігри - Діти і ґаджети - Квести - Сучасні стратегії оцінювання - Психологічні ігри - Інформаційні промови - Візуальне мистецтво - Рефлексія на уроці - Стратегії критичного мислення - Ментальні карти та логічні схеми - Уроки толерантності - Корисні інструменти для креативного аналізу.
Цей курс стане в нагоді педагогічним працівникам усіх ланок освіти України, за що велика вдячність розробникам та викладачам онлайн-курсу "Бери й роби"!

Комментариев нет:

Отправить комментарий