вторник, 1 декабря 2020 г.

ІІ Всеукраїнський відкритий науково-практичний онлайн-форум «Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії»

25–26 листопада Національний центр «Мала академія наук України» разом з партнерами – освітянами й науковцями – вдруге провів форум «Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії».

Цього року захід пройшов у режимі онлайн-трансляції на платформі «Zoom».

До науково-практичного заходу приєдналися понад 700 учасників з усіх регіонів України. Наукові секції і напрями роботи були присвячені теоретичним і методичним підходам до забезпечення ефективної діяльності закладів освіти в умовах коронавірусної пандемії. Учасники заходу обговорили науково-теоретичні аспекти і досвід упровадження STEM-освіти, цифровізацію як ключовий фактор розвитку освіти ХХІ століття; звернули увагу на особистісний і професійний розвиток педагога в умовах карантину та психолого-педагогічні проблеми дистанційного і змішаного навчання.

Основною резолюцією Форуму стало об’єднання зусиль освітян, науковців, обмін досвідом у контексті роботи в умовах пандемії задля розвитку освіти і науки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий